«

»

Bericht afdrukken

Gromax nieuwe sponsor materialen opbouw etc..

Gromax directeur Merno Lek en Kees Haverkamp van de Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn, hebben een overeenkomst gemaakt voor onbepaalde tijd voor sponsoring van allerlei materialen uit het assortiment evenementen van Gromax Verhuur. Merno Lek is zeer begaan met de Alphense evenementen. Zo sponsort Gromax Verhuur o.a. ook de Gondelvaart, zodat de link met de Oldtimerdag zo gemaakt was. Beide partijen zijn zeer blij dat zij elkaar hebben gevonden en hopen op een lange samenwerking.

Gromax Verhuur is een verhuurbedrijf met 6 vestigingen in het groene hart en ruim 20 medewerkers  die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur.

Gromax Verhuur verhuurd materieel voor bouw, industrie, weg en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.

Van advies en levering tot en met installatie, beheer en onderhoud.

Uw materieelbehoefte is onze zorg.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://oldtimerdagalphenaandenrijn.nl/gromax-nieuwe-sponsor-materialen-opbouw-etc/