«

»

Bericht afdrukken

Vriend van de Oldtimerdag worden? Dat kan.

 

Waarom vriend worden van de Oldtimerdag Alphen aan de Rijn? Daar kunnen we kort over zijn: de Oldtimerdag heeft uw hulp nodig! Het wordt de laatste jaren steeds lastiger om het evenement op de rit te zetten, met name doordat de organisatiekosten almaar hoger worden en dankzij het huidige economisch tij een groot aantal inkomsten (sponsors) weggevallen zijn. Het materiaal wat ingehuurd moet worden, de kosten van o.a. de wettelijk verplichte veiligheids- en verkeersmaatregelen en het amusement spelen hierbij een aanzienlijke rol.

Daarom is er nu een “Vriendenclub Oldtimerdag” in het leven geroepen! Volgens de simpele redenering dat als van de vele bezoekers van het evenement ieder een kleine bijdrage doet, we de toegang voor 250+ voertuigen nog steeds binnen de perken kunnen houden, de consumpties betaalbaar blijven en we de Oldtimerdag kunnen blijven organiseren zoals iedereen dat van ons verwacht…een straatfeest met oldtimers, terrassen, muziek en veel gezelligheid in het oude centrum van Alphen aan de Lage Zijde!

Doet u mee? Schrijf u dan in als “Vriend van de Oldtimerdag”. Voor een kleine bijdrage (minimaal € 5,- per jaar, meer mag natuurlijk ook…) draagt u eraan bij dat er ook deze keer weer een Oldtimerdag plaatsvindt zoals vanouds, want dat is helaas niet meer vanzelfsprekend!
Uw bijdrage kunt u overmaken op rekeningno. NL20 ABNA 089 34 44 308 ABN-AMRO Bank Alphen aan den Rijn t.n.v. Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn onder vermelding “donatie” en Postcode en huisnummer.

Onder alle donateur verloten we een mooie prijs, tijdens de prijsuitreiking in het Partycentrum van de Nieuwe Sloot aan het eind van de middag.

Mocht u op andere wijze het OTD behulpzaam willen zijn, bijvoorbeeld door ons in contact te brengen met mogelijke sponsors of actief te helpen bij de organisatie, houden we ons uiteraard van harte aanbevolen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://oldtimerdagalphenaandenrijn.nl/vriend-van-de-oldtimerdag-worden-dat-kan/