Pagina afdrukken

Vrienden van de Oldtimerdag

Waarom vriend worden van de Oldtimerdag Alphen aan de Rijn? Daar kunnen we kort over zijn: de Oldtimerdag heeft uw hulp nodig! Het wordt de laatste jaren steeds lastiger om het evenement op de rit te zetten, met name doordat de organisatiekosten almaar hoger worden en dankzij het huidige economisch tij een groot aantal inkomsten (sponsors) weggevallen zijn. Het materiaal wat ingehuurd moet worden, de kosten van bijvoorbeeld de wettelijk verplichte veiligheids- en verkeersmaatregelen en de recente BTW-verhoging spelen hierbij een aanzienlijke rol.

Daarom is er nu een “Vriendenclub Oldtimerdag” in het leven geroepen! Volgens de simpele redenering dat als van de vele bezoekers van het evenement ieder een kleine bijdrage doet, we de toegang voor 250+ voertuigen nog steeds kunnen houden, de consumpties betaalbaar blijven en we Oldtimerdag kunnen blijven organiseren zoals iedereen dat verwacht…

Onder alle donateur verloten we een mooie prijs, tijdens de Prijsuitreiking.

Natuurlijk willen we daar ook iets tegenoverstellen. Tijdens het evenement kunt u bij de infostand een “Vrienden van het OTD” uw lot ophalen. Voor wat hoort wat, nietwaar?
Mocht u op andere wijze het OTD behulpzaam willen zijn, bijvoorbeeld door ons in contact te brengen met mogelijke sponsors of actief te helpen bij de organisatie, houden we ons uiteraard van harte aanbevolen!

Uw bijdrage kunt u overmaken op rekeningno. NL20 ABNA 089 34 44 308 t.n.v. Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn onder de vermelding “donatie”.

Wilt u direct betalen via IDeal? Vul dan eerst onderstaande gegevens in. Hiermee dingt u mee naar een prijs tijdens de prijsuitreiking.

Voor een kleine bijdrage (minimaal € 5,- per jaar, meer mag natuurlijk ook…) draagt u eraan bij dat er ook deze keer weer een Oldtimerdag plaatsvindt zoals vanouds!

Na uw inschrijving kan u uw donatie via uw eigen bank overmaken.

Donatie

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Bedrag:


Permanente koppeling naar dit artikel: http://oldtimerdagalphenaandenrijn.nl/vrienden-van-de-oldtimerdag/